Advies voor MKB

Soll-IT is dé IT-audit onderneming in het MKB. IT-auditing vraagt om kennis van MKB ondernemingen én kennis van IT. Bij Soll-IT bezitten we dat allebei. Wij zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en dagen elkaar voortdurend uit om onze kennis te blijven verbeteren. Hierbij onderhouden wij persoonlijk contact met relevante instanties en waardevolle partijen.  

Bij onze aanpak kiezen wij voor een pragmatische en een no-nonsense aanpak om onze klanten optimaal te ondersteunen in het ondernemen. Bij de communicatie met onze klanten hanteren wij korte lijnen, vaste teams en persoonlijk contact.

In de huidige tijd is IT veelal van strategisch belang voor succesvol ondernemen. Onze gekwalificeerde IT-auditors hebben de expertise en jarenlange ervaring in het MKB om de kwaliteit van uw IT te auditen en verbeterpunten aan te dragen.

Soll-IT is op een unieke wijze georganiseerd. Soll-IT combineert namelijk het beste van twee werelden:

  • de voordelen van een klein(er) kantoor, zoals korte directe lijnen, vaste teams en een no-nonsense aanpak; en
  • de voordelen van een groter kantoor, zoals kwaliteit en kennis.

IT Security Health Check

Elke onderneming verwacht tegenwoordig dat de IT optimaal is beschermd. In de praktijk is dit echter niet het geval.  Dit biedt kansen voor kwaadwillenden en belemmert ondernemingen in hun bedrijfsvoering.

Zijn uw IT-systemen beschermd zoals u verwacht én wat van u mag worden verwacht? Soll-IT helpt u dat duidelijk te krijgen door inzet van de IT Security Health Check. Hierbij wordt de spreekwoordelijke thermometer in uw organisatie gestoken en wordt uw IT Security Health gemeten. Door de uitkomst in een kleur weer te geven is voor u direct inzichtelijk waar de eventuele kwetsbaarheden zijn en welke acties gewenst zijn.

Wilt u meer weten?

Laten we dan eens kennismaken. Want onze persoonlijke aanpak geeft u meer inzicht in de IT beveiliging van uw onderneming én concrete verbeterpunten die we graag met u samen oppakken.

reCAPTCHA is required.
Deel deze pagina