Contact

Soll-IT
Kon. Wilhelminaplein 30
1062 KR Amsterdam
 
Postbus 53045
1007 RA Amsterdam
 
E. info@soll-it.nl
T. +31 (0)20 5700 255
Marcello Smalbil
RA CISA
Directeur Soll-IT
T. +31 (0)6 504 88 365
 
Marcello heeft ruim 20 jaar ervaring met financial audits, IT-audit, due dilligence en mergers and acquisitions. Door deze ervaring kan hij vraagstukken vanuit de financial audit goed vertalen naar de techniek en vice versa. Naast de IT-audits voert Marcello ook veel certificeringen uit en is hij member van het IT core team van Nexia International. Hij coacht accountants on the job en geeft af en toe gastcolleges op hogescholen.
Robert Johan
RE CISSP
Directeur Soll-IT
T. +31 (0)6 462 12 068
 
Robert heeft ruime ervaring opgedaan als IT-auditor door werkzaamheden waarvoor hij werd ingezet bij de controle van jaarrekeningen. Door zijn ervaring en technische achtergrond weet hij de vraagstukken vanuit de techniek goed naar de financiële audit te vertalen. Robert is docent bij het SRA waar hij onder andere de training ‘IT in de mkb-controle’ geeft. Daarnaast traint en coacht hij accountants on the job zodat zij de IT-audit effectief leren gebruiken in de controlepraktijk.

Contact met onze IT-auditors

Voor meer directe sturing en meer betrouwbaarheid in én uit een organisatie kunt u altijd onze IT-auditors inschakelen. Ook voor een open sollicitatie, kunt u via dit formulier contact met ons opnemen.
reCAPTCHA is required.