Directie en medewerkers

Het team van Soll-IT bestaat uit Robert Johan (RE CISSP), Dennis van der Wal (CEH), Terence Sjauw En Wa (MSc CISA), Ayold Snijder (BSc) en Inez Janse.

Robert Johan

RE CISSP
Directeur Soll-IT
T. +31 (0)6 462 12 068
 
Robert heeft ruime ervaring opgedaan als IT-auditor door werkzaamheden waarvoor hij werd ingezet bij de controle van jaarrekeningen. Door zijn ervaring en technische achtergrond weet hij de vraagstukken vanuit de techniek goed naar de financiële audit te vertalen. Robert is docent bij het SRA waar hij onder andere de training ‘IT in de mkb-controle’ geeft. Daarnaast traint en coacht hij accountants on the job zodat zij de IT-audit effectief leren gebruiken in de controlepraktijk.

Dennis van der Wal

CEH
Internet & netwerkspecialist
Als echte internet- en netwerkspecialist is Dennis onze technische IT-auditor en ethical hacker. Hij toetst systemen op hun kwetsbaarheden zoals ongeautoriseerd toegang en gebruik. Via onder andere pen-tests en ethical hacking vindt en test hij zo de beveiligingsrisico’s in firewalls en websites.

Terence Sjauw En Wa

MSc CISA
Dataspecialist
Terence is onze dataspecialist en verzot op data. Hij heeft zijn Master Accounting and Control aan de VU behaald en daarna ruim 6 jaar ervaring opgedaan in de controlepraktijk. Hij heeft de CISA opleiding succesvol afgerond. Terence maakt de meest ingewikkelde data-analyses inzichtelijk voor de accountant zodat deze de uitkomsten eenvoudig kan opnemen in het controledossier.

Ayold Snijder

Junior IT-Auditor
 
Ayold is ons nieuwe talent bij Soll-IT. IT systemen hebben altijd al de belangstelling van hem gehad en deze is alleen maar toegenomen tijdens zijn HBO bachelor Accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam. Als gevolg daarvan heeft hij na afronding van zijn bachelor gekozen voor de IT audit. In het verlengde daarvan zal hij dan ook starten met zijn postdoctorale vervolgopleiding tot register EDP auditor (RE). Zijn huidige werkterrein bij Soll-IT zal zich toespitsen op data analyses en proces mining.

Inez Janse

junior IT-Auditor
 
Inez is ons nieuwste talent bij Soll-IT. Naast haar deeltijd bacheloropleiding accountancy aan Nyenrode is Inez bij ons actief als junior IT Auditor. Ze houdt zich voornamelijk bezig met privacywetgeving en weet alles over de Algemene Verordening Gegevensbescherming waar ondernemingen vanaf 25 mei 2018 aan moeten voldoen. Inez is zeer ambitieus en wil direct na haar bachelor haar CISA behalen.
Deel deze pagina