Start je carrière bij Soll-IT

Waarom werken bij Soll-IT?

Als ondernemende organisatie zijn wij voortdurend in ontwikkeling en altijd op zoek naar collega’s met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling, die kwaliteit leveren, die enthousiast en initiatiefrijk zijn en die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers ligt rond de 35 jaar. Omdat er in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden zeer gevarieerd. Onze informele sfeer creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook onze cliënten ten goede komt.

Ook voor haar medewerkers is Soll-IT een goede keuze; je hebt toegang tot de kennis en ervaring van collega’s en ons netwerk van relaties en instanties waardoor je jezelf blijft ontwikkelen.

Het personeelsbestand bestaat uit ca. 5 medewerkers. Daardoor zijn de organisatielijnen kort. Als onderdeel van Horlings Nexia en Nexia Interrnational werken we nauw met elkaar samen. Soll-IT hanteert een goed personeelsbeleid. Het personeelsbeleid van Soll-IT vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • de mogelijkheid tot deeltijdwerk;
  • de mogelijkheid tot flexibilisering van de werktijden;
  • ruime studie- en opleidingsmogelijkheden.

Spreekt Soll-IT jou aan en hou jij ook van vernieuwing in het vakgebied? Wil je samenwerken met ondernemende collega’s die zich actief ontwikkelen? Bij Soll-IT  bepaal jij jouw groeipad. Als vakspecialist, adviseur, docent en als ondernemer.

We bieden een informele en uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfontplooiing.

Stage & Afstuderen

Bij Soll-IT ben je van harte welkom om stage te lopen of af te studeren in accountancy, IT auditing of informatiebeveiliging / cybersecurity.  We bieden jou een uitdagende werkomgeving, waarin we professionele ondersteuning en goede samenwerking vanzelfsprekend vinden.

Deel deze pagina