Over Soll-IT

Soll-IT is dé IT-audit onderneming in het MKB. IT-auditing vraagt om kennis van MKB ondernemingen én kennis van IT. Bij Soll-IT bezitten we dat allebei. Wij zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en dagen elkaar voortdurend uit om onze kennis te blijven verbeteren. Hierbij onderhouden wij persoonlijk contact met relevante instanties en waardevolle partijen. 

Bij onze aanpak kiezen wij voor een pragmatische en een no-nonsense aanpak om onze klanten optimaal te ondersteunen in het ondernemen. Bij de communicatie met onze klanten hanteren wij korte lijnen, vaste teams en persoonlijk contact.

In de huidige tijd is IT veelal van strategisch belang voor succesvol ondernemen.  Onze gekwalificeerde IT-auditors hebben de expertise en jarenlange ervaring in het MKB om de kwaliteit van uw IT te auditen en verbeterpunten aan te dragen.

De organisatie van Soll-IT à Soll-IT combineert het beste van twee werelden

Soll-IT is op een unieke wijze georganiseerd. Soll-IT combineert namelijk het beste van twee werelden:

  • de voordelen van een klein(er) kantoor, zoals korte directe lijnen, vaste teams en een no-nonsense aanpak; en
  • de voordelen van een groter kantoor, zoals kwaliteit en kennis.

Soll-IT

Soll-IT is een IT-auditorganisatie die haar diensten aanbiedt aan het midden- en kleinbedrijf in verschillende branches.

Horlings – Nexia Nederland

Soll-IT is een dochteronderneming van Horlings Nexia. Bij Horlings Nexia werken zowel accountants als belastingadviseurs en telt 7 partners en circa 80 medewerkers. Horlings Nexia beschikt over een vergunning van de AFM om wettelijke controles uit te voeren. Soll-IT en Horlings Nexia zijn lid van Nexia Nederland. Nexia Nederland is een samenwerkingsverband van IT-auditors, accountants en belastingadviseurs van drie zelfstandige organisaties: Horlings Nexia, Koenen en Co en KroeseWevers. Bij dit samenwerkingsverband werken circa 630 medewerkers op 13 vestigingen verspreid over Nederland. Dit samenwerkingsverband behoort tot de top 10 accountantskantoren in Nederland.

Nexia International

Nexia International is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants, IT-auditors, zakelijke adviseurs en consultants vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Nexia International schaart zich binnen de top 10 van ’s werelds grootste internationale netwerken binnen de financiële dienstverlening. Met dit actieve lidmaatschap zijn wij in staat uw grenzeloze ambities te ondersteunen en u te adviseren voor zaken in elk land ter wereld.

De IT-auditors van Soll-IT staan garant voor kwaliteit, deskundigheid en actuele kennis van relevante ontwikkelingen en de laatste wet- en regelgeving. Zo zijn wij:

  • gecertificeerde IT -auditors die onder permanent kwaliteitstoezicht staan,
  • opleiders bij het SRA voor IT-audit in het MKB,
  • commissieleden van NOREA waarbij we o.a. richtlijnen ontwikkelen voor financial-auditors en
  • lid van de IT Committee Steering Group van Nexia International.

Onze partners

Wij werken nauw samen met Secwatch, Access42 en Aqturion.

Deel deze pagina