Management and staff

Soll-IT’s team consists of the following members:

  • Robert Johan CISSP, RE (Register EDP Auditor)
  • Dennis van der Wal CEH
  • Terence Sjauw En Wa MSc
  • Ayold Snijder BSc

Robert Johan

RE CISSP
Senior Manager
T. +31 (0)6 462 12 068
 
Robert is IT auditor en directeur van Soll-IT. Robert heeft ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van IT-audits bij kleine tot middelgrote ondernemingen in verschillende branches. Hij is gespecialiseerd in ISAE 3402 en ISAE 3000 opdrachten waaronder ook DigiD audits, ENSIA audits en security audits. Robert is ruim 10 jaar docent bij het SRA waar hij onder andere de training ‘IT in de mkb-controle’ geeft. Daarnaast traint en coacht hij accountants on the job zodat zij de IT-audit effectief leren gebruiken in de controlepraktijk. Door zijn ervaring en technische achtergrond weet hij de vraagstukken vanuit de techniek goed naar de taal van de bestuurder te vertalen.

Dennis van der Wal

CEH
Internet & netwerkspecialist
Als echte internet- en netwerkspecialist is Dennis onze technische IT-auditor en ethical hacker. Hij toetst systemen op hun kwetsbaarheden zoals ongeautoriseerd toegang en gebruik. Via onder andere pen-tests en ethical hacking vindt en test hij zo de beveiligingsrisico’s in firewalls en websites.

Terence Sjauw En Wa

MSc CISA
IT-Auditor
 
Terence is een van onze veelzijdige IT-auditors. Van ISAE assurance-opdrachten tot DigiD-assessments en van data-analyses tot IT-inventarisaties, hij draait er zijn handen niet voor om. Hij heeft in 2014 zijn Master Accounting and Control aan de VU behaald en 10 jaar ervaring als financial auditor opgedaan. In 2016 heeft hij de overstap gemaakt naar IT-audit en sindsdien met succes zijn CISA-titel behaald. Terence is inmiddels volop in de weer met de Postgraduate Opleiding IT Audit, Compliance & Advisory aan de VU.

Ayold Snijder

Junior IT-Auditor
 
Ayold heeft altijd belangstelling gehad voor IT-systemen. Na zijn HBO bachelor Accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam is hij begonnen bij Soll-IT. Gedurende zijn werkzaamheden bij Soll-IT heeft hij zich breed ontwikkeld met name op het gebied van ISAE assurance-opdrachten en data-analyses. Om zijn kennis nog verder te vergroten ligt de IT-audit opleiding aan de TIAS alweer aan de Horizon.
Deel deze pagina