Voor het mkb

Zijn uw IT-systemen beschermd en functioneren ze zoals u verwacht? Soll-IT helpt u dat duidelijk te krijgen. Wij zijn er ook voor het mkb met audits en advies voor alles wat met de IT in uw organisatie te maken heeft.

Schade voorkomen

Elke onderneming verwacht tegenwoordig dat de IT optimaal functioneert. Maar niet elk IT-systeem werkt vlekkeloos. Dit biedt kansen voor kwaadwillenden en belemmert u in uw bedrijfsvoering. Met een goede controle en vooral ook een duidelijke, handige lijst met to-do’s om te zorgen dat de systemen weer optimaal en veilig functioneren, voorkomt u mogelijke schade.

IT-auditing

De IT-auditors van Soll-IT hebben naast een brede ervaring in auditing, IT-systemen en platformen ook inzicht in de diverse branches en wensen van mkb’ers. Met een breed pallet aan diensten rondom IT-audits kunt u zowel de controle als gericht advies bij ons afnemen. Zodat u bijvoorbeeld zeker weet dat die kritische back-ups ook echt uitgevoerd worden én terug te plaatsen zijn. Of dat de continuïteit van uw organisatie gesteund wordt door goede IT-systemen.

DigiD

Bedrijven die DigiD gebruiken, hebben te maken met veel privacygevoelige informatie. Het spreekt dan ook voor zich dat juist daar de systemen geen fouten of zwakheden mogen vertonen. Speciaal voor deze bedrijven en organisaties bieden wij DigiD-audits aan; een audit-traject waarin uw systemen door een RE-auditor worden gecontroleerd. Wilt u DigiD gaan gebruiken, dan kunnen wij u ook bijstaan gedurende het aanvraagproces van de DigiD-koppeling.

Selectie van IT-leveranciers

Behalve dat u zeker wilt weten dat alle systemen goed werken, wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat uw IT-leveranciers optimaal functioneren en uw belang nastreven. Ook voor een advies in de selectie van de juiste leverancier, hulp bij onderhandelingen of het opstellen van SLA’s met deze IT-leveranciers staat Soll-IT voor u klaar.

Vraag Soll-IT om advies

Wilt u weten of uw systemen goed functioneren én afdoende beveiligd zijn? Vraag dan Soll-IT om advies. Als u contact met ons opneemt maken we graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

reCAPTCHA is required.
Deel deze pagina